Paus i arbetet

Hur ska det gå med doktorsavhandlingen om sjukdomsberättelser om diabetes typ 1 nu, när jag blir mamma? Tja, precis som med resten av mitt förvärvsarbete tänker jag ta en paus, och vara ledig från allt jobb – inklusive avhandlingen.

Avhandling diabetes

Hur länge den får vila återstår att se. De som har deltagit i studien kommer självklart att informeras om när den är klar, även om det förstås kommer att dröja lite längre än planerat eftersom det kom en mammaledighet emellan för min del.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s