Fem fenomen inom medicin

I augusti lovade jag att uppdatera er om när man kan titta på serien Fem fenomen inom medicin, där jag medverkar och berättar om mitt liv med diabetes typ 1 i ett avsnitt. Och nu är det snart dags!

YLE Fem fenomen (2)

Serien har redan startat med ett avsnitt om hjärnan, där man faktiskt kan skymta min CGM och insulinpump i början. Nästa del kommer på tisdag 2.4.2019 kl. 18:30, och det skulle kunna vara då jag är med. Jag är faktiskt inte helt säker på i vilket avsnitt jag figurerar, men serien pågår i alla fall i fem delar, varje tisdag fram till 23.4.2019, och finns förstås på Arenan också. Jag har inte sett slutresultatet själv, så det ska bli minst lika spännande för mig att se hur det jag gjorde och sa klipptes ihop.

Det känns förresten såå länge sen intervjun spelades in! Jag hade precis plussat, och var faktiskt lite osäker på om jag skulle medverka med tanke på blodsockret och vetskapen om att jag skulle vara med filmteamet en hel dag. Men det gick jättebra! Det värsta var kanske att laga maten. Jag har inte varit jätteillamående under graviditeten men den rätt jag tillagade då är faktiskt en av få jag får kväljningar av att tänka på än idag. (Och det är ändå en väldigt god rätt så titta gärna och testa den, även om jag själv fortfarande skulle tacka nej om jag blev bjuden. Haha.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s