I fastlagstider

Var man än rör sig tycker jag de dyker upp, de feta bakverken som har säsong nu i fastlagstider.

Fastlagsbullar diabetes

Jag har varit sugen på fastlagsbullar en längre tid nu. Och i veckan var det äntligen dags att baka dem! Jag fick låna ett recept av min mamma, men något gick nog snett med mina bullar för inte såg de då ut som hennes

Semlor mandelmjöl

Mina blev liksom helt platta, mer som scones än som bullar. Men riktigt goda, och framför allt blodsockervänliga. Ett extra plus är att de inte är gjorda på enbart mandelmjöl utan också kokosmjöl. (Jag har lite svårt för smaken av bara mandelmjöl.)

Fastlagsbullar mandelmjöl

De här bullarna är inte som köpta vetebullar, men riktigt goda om man inte jämför med socker- och vetemjölsdito. Och i debatten om mandelmassa eller sylt säger jag bara en sak: mandelmassa! Alla gånger och alltid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s