Det är mitt fel!

Februarisnö (2)

Jag hoppades på mycket snö i vinter när jag fick reda på att jag var gravid. Perfekt att kunna åka skidor och hålla uppe motionseffekten på blodsockret när det blir för otympligt att springa, tänkte jag.

Februarisnö (4)

Och jo, visst är det härligt med snö, men kanske inte hur mycket som helst på en gång. Varje liten hundpromenad blir som ett motionspass i det här vädret (på oplogade cykelvägar och gångstigar på landet).

Februarisnö (3)

Stålhunden gillar inte heller de här mängderna snö. Den når henne i bästa fall till magen, i värsta fall långt över ryggen. Så mycket snö har vi!

Februarisnö (1)

Å andra sidan får jag en rejäl effekt på blodsockret av att plumsa fram i snön också. För att inte tala om av att skotta snö. Och visst är det ganska mysigt att det verkligen är vinter på vintern. Men om någon undrar varför vi har så mycket snö så är det mitt fel. Man ska vara försiktig med vad man önskar, för ibland slår önskningar in…

4 reaktioner på ”Det är mitt fel!

  1. Jo, nu skulle det verkligen inte behöva komma mer snö! Men den som redan är här kunde gärna få ligga kvar tycker jag 😁 Och jag räknar också ner dagarna till april, men av en annan anledning 😉

   Gilla

 1. Haha, nå, int är det nu nåns fel men jag gillar den jag. Gillar ytterligheterna, även om de ställer till problem för många, älv för oss under resan igår… Blir som ett barn i snön och tänker på alla häftiga snökojor man kan bygga i de enorma högarna som ligger överallt. Snön ger värme, omhuldar en och gör allt mysigt. Men nog börjar jag längta efter våren också, men först njuta av snömängden en stund!

  Gilla

  1. Jo, det är lite tudelat här hos mig 😂 Dels håller jag med om det du säger med allt det positiva med snön men dels blir det ju nog så besvärligt också. Just nu tycker jag att det skulle kunna räcka med snöfall men det som redan har kommit kan gott få ligga kvar ett bra tag ännu!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s