Gravidresan

Vilken resa det är att vänta barn, ändå. Samtidigt som det känns som om tiden står still går den otroligt fort. Allt är så abstrakt och drömmigt på något sätt (eller så är det för att jag börjar vara så djupt inne i den berömda gravidbubblan nu).

skötbord (1)

Just nu sitter jag och filar på en text som kommer att publiceras i ett helt annat forum*, längre fram. Om gravidresan, och det här med att vänta barn med diabetes typ 1. För det är verkligen en resa. Den är stundtals jobbig och till och med lite hemsk, men stundtals också så himla vacker. Och jag skulle verkligen, verkligen unna alla som vill gå igenom den att få göra det.

skötbord (2)

För fast det är tungt ibland, och fast blodsockerkampen kan vara helvetisk, så känner jag ändå redan att jag kommer att se tillbaka på den här tiden som något av det finaste jag har varit med om. (Påminn mig om det när jag klagar som mest och mår som sämst, haha!)

*Självklart berättar jag när och var ni kan läsa texten sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s