Dags att lyssna på kroppen

Graviditeten börjar göra sig mer och mer påmind här. Idag tog jag en långpromenad på förmiddagen och hade tänkt skida på eftermiddagen, men tji fick jag! En spänd mage och något som antagligen är sammandragningar var resultatet efter det (och en storstädning med lite möbelflytt igår). Dags att lyssna lite mer på kroppen, kanske.

gravidmage 25+6

Vecka 25+6.

Blodsockret har hållit sig förvånansvärt lugnt sen den stora ökningen jag hade omkring jul. Istället har jag faktiskt fått sänka basaldosen lite flera dagar i rad, och det i sig bidrar till en viss oro. Man ska väl inte behöva sänka insulindoserna nu, de ska väl fortsätta öka flera veckor ännu?

Jaja, allt ser ut som det ska med den lilla; det levs rövare mestadels av tiden, tillväxtkurvan är helt normal och flödet är som det ska samtidigt som magen växer, så det är väl bara att försöka tänka att det mesta är normalt. Och om det inte är det lär det säkert upptäckas, eftersom jag ändå undersöks ganska grundligt (om än med lite väl långa mellanrum, kan jag tycka).

4 reaktioner på ”Dags att lyssna på kroppen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s