En stabil jul

I år vill jag mest av allt önska er alla (och mig själv) en stabil jul. Må det så vara blodsockermässigt, humörmässigt eller överlag – en stabil jul låter väldigt harmoniskt, tycker jag.

God jul

Hittills har jag inte tyckt att jag har varit så hormonell på grund av allt som sker i min kropp, men så plötsligt i veckan som gick: pang! och jag både märkte och blev påmind om att jag går igenom en graviditet. Insulinkänsligheten minskade nästan över en natt, och det var som om hormonerna gick i taket (på alla sätt!). Otroligt påfrestande, inte minst att försöka reda ut hur mycket insulin som behövs just nu, när man inte har någonting att gå efter mer än blodsockerkurvorna och möjligen någon sorts intuition.

Därför önskar jag mig själv och alla andra en riktigt stabil jul i år. Hoppas ni får njuta av den!

2 reaktioner på ”En stabil jul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s