För din skull

Visst är det så att den sorgliga historien jag berättade i förrgår inte slutade där. Eller på sätt och vis gjorde den ju det, men efter den påbörjades ett nytt kapitel. En ny historia tog sin början.

Gravid med diabetes typ 1

För visst är det så, som vissa av Att vara ettas läsare redan har anat. Visst är det inte bara för min egen skull jag har fortsatt kämpa så hårt med blodsockret den senaste tiden.

Det är också för det lilla hjärtat som slår inuti mig, och som jag från första stund kände att jag skulle göra vad som helst för. Det är för din skull, mitt lilla barn. För dig som lever och växer och sparkar i min mage. För din skull tar jag alla blodsockerkamper i världen. Och jag hoppas, hoppas, hoppas att den här historien ska bli en med ett lyckligt slut. När blåsipporna blommar igen, då hoppas jag få hålla mitt lilla barn i mina armar.

Gravid med diabetes

23 reaktioner på ”För din skull

 1. ”Amanda”

  Underbart. Jag har väntat och hoppats på detta inlägg. Har haft aningar om vad som varit på gång, då jag har liknande erfarenheter från min första graviditet. Lycka till! Håller alla tummar o tår för att allt ska gå riktigt bra. God jul & gott nytt år!

  Gilla

 2. Nina N

  Grattis!!! ❤
  Här är en till läsare som anat 😊
  Är själv ”etta” med en 8månaders tös så har blodsockerkampen under graviditeten o allt som hör där till i färskt minne. Har 2 barn från tiden före min diabetes o kan lugnt säga att den här sista graviditeten var nog en så tung kamp, inte minst psykist, jämfört med graviditeterna som frisk.
  Önskar dig allt gott o en riktigt god jul!
  Ps.maila gärna om du vill bolla tankar 🙂

  Gilla

  1. Tack! ❤ Det är verkligen en otroligt omvälvande tid, och krävande inte minst psykiskt p.g.a. oron för blodsockret och allt som följer på vad sjukdomen kan ställa till. Tack för ditt erbjudande om att maila, jag ska hålla det i minnet 🙂 En riktigt god jul till dig och din familj också ❤

   Gilla

 3. Pingback: Ett nytt kapitel – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s