Den bästa natten

De bästa nätterna sover jag på ett blodsocker på ungefär 5, har jag kommit fram till. Någonstans strax över 4 fungerar också, men helst inte under 4 för då har jag märkt att jag inte alls är lika utvilad när jag vaknar. Är blodsockret högre blir jag törstig, sover oroligt och måste stiga upp och kissa. Inte optimalt!

Dexcom G4 emhet

Jag vet inte hur många blodsockermässigt ”perfekta” nätter jag får per vecka. Kanske en eller två? Resten är antingen lite för höga, eller lite för låga. Balansen är verkligen hårfin. Just nu har jag ställt in min Dexcom så den larmar vid värden under 3,5 och över 7,0. Jag vet att det är snäva ramar, men det passar mig bäst för tillfället.

Sovande hund

Kolla förresten vilken mysgris jag delar säng med! Ebba är verkligen en typisk gårdshund, som vill ligga så nära och så varmt som möjligt. Alltid under täcket, helst med huvudet på kudden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s