Dubbelt upp med pumpar

Aldrig hade jag väl kunnat tro att jag så snart skulle få en ny insulinpump igen. Men det är precis vad jag har gjort: Nu har jag en (ännu) ny(are) YpsoPump!

YpsoPumpar

Anledningen är egentligen ganska enkel. Det fanns en ännu nyare version av pumpen, som sjukhuset vill att jag ska testa. Det var därför jag var tvungen att ta mig till endokrinologiska avdelningen i måndags. Vissa funktioner lär vara förändrade i den här pumpen, och jag håller tummarna för att en av dem är att man slipper kvittera basaländringar!

Jag väntar med att starta den nya pumpen tills insulinet är slut i den gamla (sjukt att säga ”gamla” om en pump man har använt några veckor), så jag får återkomma till vad som är nytt i den här versionen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s