Vadå testperson?

Snart har jag haft min YpsoPump i två veckor, och det börjar bli dags för mig att dela med mig av mina första reflektioner om livet med den nya insulinpumpen. Innan jag gör det tänkte jag ändå säga några ord om hur det kommer sig att jag har fått bli testperson för pumpen, och vad det egentligen innebär.

Låneavtal_LI

Jag är en av två testpersoner via det sjukhus jag går till på grund av min typ 1-diabetes, Åbo universitets centralsjukhus, och har skrivit på ett låneavtal för pumpen med Egentliga Finlands sjukvårdsdistrikt. YpsoPump har alltså ingenting med min blogg att göra, och jag är på inget vis kopplad till pumpleverantörer eller -tillverkare.

Min enda skyldighet är att använda pumpen under testperioden, och rapportera vad jag tycker om den till sjukhuset. Att jag råkar ha en blogg och kan dela med mig av mina personliga erfarenheter och upplevelser också här kan man kanske se som en bonus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s