Sånt som förenklar livet

YpsoPump har flera fördelar i jämförelse med Animas Vibe (och några nackdelar) som jag redan har noterat. En stor fördel är att det finns förfyllda insulinampuller till pumpen. Halleluja! Allt som sparar tid och förenklar livet med diabetes välkomnas varmt av mig!

Novorapid

Jag fick välja mellan att övergå till NovoRapid och förfyllda ampuller, eller fortsätta med Humalog och själv ladda ampullerna. Valet var kanske inte helt självklart, men eftersom de två insulinsorterna ska ha samma effekt beslöt jag mig för att testa. Jag har använt Humalog jättejättelänge – säkert mer än ett decennium – så jag kände mig lite osäker inför att byta, men NovoRapiden har fungerat precis likadant. Så skönt!

2 reaktioner på ”Sånt som förenklar livet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s