När livet kommer emellan

I helgen ska jag göra något som faller under kategorin ”leva mitt liv och njuta av det”. Det är något totalt otippat för min del, och om någon så sent som i våras skulle ha sagt något om det skulle jag ha reagerat med att le lite överseende och säga ”nej, det kommer jag aldrig att göra”. Men så kom något emellan – livet kanske det kallas – och plötsligt kändes det helt rätt. Mer än så, faktiskt, för faktum är att jag inte vill något hellre än just det här, just nu.

Insulinpump förvaring lårbälte

Jag kommer att få användning för mitt nya lårbälte, där pumpen ligger tryggt. Det är sytt enligt samma princip som det lårbälte jag har fått via sjukvården, men i ett annat material. Frågan är om det här kommer att hållas uppe lika bra? Jag antar att jag inte vet svaret förrän efteråt…

Insulinpump förvaring

2 reaktioner på ”När livet kommer emellan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s