Snabbmat med zucchini

Den som inte gillar zucchini har inte haft mycket att hämta i receptväg från Att vara etta den här sensommaren. Men vi har fått så välsignat mycket zucchini, så jag är bara tvungen att stoppa ner den i typ allt jag tillreder. Blodsockervänlig som bara den är den ju också, och det tackar jag (och mitt blodsocker) för!

Stekt zucchini

En dag lagade jag en variant av minipizzor med tunna zucchiniskivor som botten. Tidigare har jag gjort dem med aubergine, men det gick lika bra med zucchini. Jag lade bara på kryddor, mycket ost och lite skinka och så var det klart.

Stekt zucchini snabbmat

Det här kallar jag riktig snabbmat. Snäppet nyttigare än sådan man kan köpa, och mycket, mycket blodsockervänligare.

2 reaktioner på ”Snabbmat med zucchini

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s