Första hjälp i midjeväskan

Midjeväska

Midjeväskan lär vara het i modevärlden just nu. Tur för mig, eftersom jag drar runt med en sådan på mina hundpromenader i värmen. Min klädsel i övrigt lämnar antagligen en hel del att önska modemässigt, men så har jag heller aldrig gjort anspråk på att vara speciellt trendmedveten där jag strosar runt med Ebba som en annan lantlolla. Bekvämt och praktiskt ska det vara!

Midjeväska diabetes

I min midjeväska har jag vad jag behöver för att häva ett lågt blodsocker. Det är en och annan miniask russin, och någon stång med glukostabletter. Plus telefonen, och godis till Ebba. Om man inte jagar diverse harar och hjortar får man självklart en belöning, så hundgodiset måste alltid med!

Midjeväska diabetes första hjälp

Jag har tryckt ner en ”Jag har diabetes”-lapp i midjeväskan också. Ifall något skulle hända – man vet ju aldrig – finns åtminstone fler chanser att jag ska få adekvat vård (om någon lyckas leta rätt på mig längs de små skogsstigarna och vägarna här på landet).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s