Ljuva tider

Nu stundar ljuva tider. Juli månad – behöver man säga något mer? Jag tror inte det. Tidigare har jag inlett sommartakt på bloggen efter midsommar ungefär, men i år har jag haft någon form av sommartempo året om, och det lär fortsätta.

Jordgubb

Medan jordgubbarna växer sig stora och röda i växthuset tänker jag fokusera på att bara njuta av sommaren och livet ett litet tag. Det kan innefatta ett svettigt träningspass, god mat, en bra bok, ett handarbete eller pyssel. Mitt blodsocker mår som bäst när jag kopplar av, fast jag vet att många andra typ 1:or har det tvärtom och får det svårare att hantera blodsockret när de inte har vardagsrutiner att hålla sig till. I och för sig styrs jag ganska långt av mina rutiner året om, och det kanske bidrar till att blodsockerkampen brukar bli lättare när jag är ledig. Det är liksom bara vardagsstressen som släpper, och det kan ju inte vara något annat än positivt.

4 reaktioner på ”Ljuva tider

  1. Intressant! Jag har libren och trots att den är ganska platt så tar den i många dörrkarmar, så jag kan förstå att en dexcom (de är väl lite högre?) också kan stöta i. Libren har jag hört att någon haft på låret, men jag har ännu inte testat annat än armarna.

    Gilla

    1. Jo, det har hittills funkat riktigt bra med Dexcom på bröstet, så det kanske kan vara värt att testa med Libren också! Jag har själv aldrig provat Libre, men har sett flera och i jämförelse är Dexcom både högre och klumpigare, men jag gillar den ju förstås ändå fast tillverkarna gärna skulle få ta efter Librens design med den platta runda pluppen, det ser både snyggare ut och är säkert mer praktiskt också 😁

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s