Skräppor och glad Johanne

Laitilan Skumppa

Regnet det skvalar ner, och ingen kan väl vara gladare än jag för nu behöver man kanske snart inte oroa sig för att brunnen ska sina längre. Naturen behöver verkligen det här! Att regnovädret skulle infalla precis till midsommar är kanske mindre trevligt för dem som har tänkt fira, men själv kommer jag bara att korka en burk Laitilan Extra Dry Skumppa, äta gott och bada bastu. Kanske ta ett dopp i sjön också. Sen en tidig kväll på det, så är jag mer än nöjd.

Laitilan Skumppa Extra Dry

Jag hittade tipset om Laitilan Skumppa i en Facebook-grupp för typ 1-diabetiker, och beslöt mig för att testa eftersom kolhydratsmängden är mycket moderat (1,5 gram kolhydrater per 100 ml). Det borde bli riktigt blodsockervänligt, så nu hoppas jag bara att drycken är god också.

Midsommar

Så; Skräppor och glad Johanne på er alla! (Man kanske ska vara finlandssvensk för att förstå det uttrycket?!) Glad midsommar, med andra ord!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s