På Pargasdagarna

Pargasdagarna 2018

Även i år deltog Diabetesföreningen i Åboland på Pargasdagarna, liksom ifjol. Vi var några som avlöste varandra bakom försäljningsbordet, och jag var på plats igår tillsammans med Nina, som höll i hela arrangemanget för föreningens del.

Pargasdagar 2018

På sådana här tillställningar framkommer det ofta att många har någon koppling till någon form av diabetes. Nästan alla har en släkting med sjukdomen, eller känner någon som har diabetes typ 1 eller 2. Tyvärr är det ju också så att vem som helst kan drabbas av diabetes, när som helst. Det är ändå fint att se att så många ville understöda föreningen, och vi fick in en riktigt nätt liten summa på lotteriförsäljningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s