Med Sockertopparna på ArtBank

Pargas Sockertoppar brukar göra allt möjligt roligt tillsammans, och igår fick vi möjlighet att besöka konstgalleriet ArtBank. Jag var först lite tveksam till om jag skulle orka gå efter allt som har hänt, men i efterhand är jag glad att jag gjorde det. Vi fick en privat guidning i galleriet och efter det tog en decimerad skara en drink och en liten pratstund med diabetessnack. Kamratstöd är verkligen toppen!

Diabetes Dali

Det blev inga bilder från ArtBank men jag gjorde ett eget litet kollage i surrealistisk anda, för att symbolisera det diabetiska kamratstödet. (Ja, jag skojar!) Det borde väl finnas minst en långbent elefant och en och annan låda någonstans för att vi ska kunna tala Salvador Dalí-inspirerat. Eller så är det när allt kommer omkring en ost vi ser i bild. Jag tror nästan det. Vi kan bestämma att det är så. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s