^z*#x/q blodsocker!

Det borde ha varit väntat – det var väntat – men ändå är jag så besviken på mitt blodsocker just nu. Helt oregerligt! ^z*#x/q blodsocker!* Jag antar att det är så för alla människor efter ingrepp och hormonella förändringar i kroppen, men det blir så irriterande tydligt för en typ 1-diabetiker som måste agera bukspottskörtel ovanpå allt annat. Jag orkar inte!

Hortensia

Min blodsockerkurva just nu gör ingen människa glad, så därför skippar jag en bild på den. Istället tar vi en uppiggande bild på ”krya på dig”-blomman jag har fått. Så fin hortensia, i en av mina favoritnyanser. (Allt i blått går alltid hem här.)

Hortensia katt

*Infoga valfri svordom – gärna den grövsta du kan – så börjar vi närma oss hur jag känner för mitt blodsocker just nu.

2 reaktioner på ”^z*#x/q blodsocker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s