De fyra bästa åren

Att de fyra bästa åren i mitt liv skulle infalla efter 30 var kanske lite otippat. Så blev det ändå, vågar jag påstå. Fysiskt har jag mått bättre än någonsin sen jag fick min insulinpump, och idag är det på dagen fyra år sen dess. Hurra!

Insulinpump Animas Vibe

Som jag har skrivit tidigare är insulinpump ingen universallösning som passar alla med diabetes typ 1, och egenvården är kanske om möjligt ännu mer tidsdryg med pump. För nej – pumpen kan inte tänka och självmant anpassa insulindosen till mat, träning och sjukdom, det får jag fortfarande göra själv! Rent fysiskt var det ändå en så stor skillnad för mig att få möjlighet att övergå från insulinpennor till pump att det nog är det bästa jag har gjort i hela min diabeteskarriär.

Sallad grillmat

Det firades idag med ytterligare en grillmåltid utomhus. Utöver grillkorv, halloumi och sallad serverades soppa på palsternacka, blodsockervänliga scones och fröknäckebröd. Dagen har jag tänkt avrunda med ett löppass – bästa firandet, i min lilla värld!

2 reaktioner på ”De fyra bästa åren

 1. A

  När jag läste första stycket började genast den här snurra i mitt huvud:

  Lyckades dock inte via telefonen länka direkt till refrängen 😦

  PS. Satsade stort på att hitta videon med bäst utstyrsel :p

  Gilla

  1. Moahaha! 😂 Jag borde helt tydligt ha satsat på en performance i stil med den där till det här inlägget, där jag skrålar för full hals klädd som Lasse Stefanz i klippet 😂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s