Springa, springa, springa

Just nu känns det som om jag springer, springer och springer. Lika mycket mentalt som fysiskt. Fortfarande är vägarna inte helt isfria här, men det närmar sig väl. Det samma kan jag nästan säga att gäller i min hjärna, det känns som om det är lite is här och där, men det smälter nog efterhand och får tankarna att klarna. Haha!

Is

Mitt blodsocker har hittills varit väldigt samarbetsvilligt i mitt nya jobb. Det är inte alls någon självklarhet; jag befarade att undervisningen skulle öka nervositeten så att blodsockret skulle stiga när jag ska föreläsa, men det har gått bättre än förväntat. Annars brukar jag alltid tycka att det är lite pirrigt att tala inför en grupp – och det är det visserligen fortfarande – men tydligen inte så pass att mitt blodsocker skjuter i höjden. Skönt!

Insulinpump is

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s