Mot påsklovet!

Nu loggar jag snart ut från Att vara etta och tar ett välbehövligt påsklov. Ikväll väntar ett pass långa intervaller med Motionera med diabetes-gänget, men efter det tänker jag slänga upp benen på soffan och vila ut i några dagar. Så skönt det ska bli!

Glad påsk

Efter påskhelgen börjar jag mitt vikariat som universitetslärare. Det här innebär att jag kommer att prioritera ner bloggen lite grann en tid framöver. Jag måste fokusera på det nya jobbet, och vid sidan av det på min forskning (så att den också framskrider!). Däremellan vill jag självklart hinna med träning, familj – och vila. Den senaste tiden har jag varit tröttare än vanligt, och jag försöker lyssna på kroppen och i mån av möjlighet lyda den. Det brukar löna sig i det långa loppet. Jag kommer med andra ord inte att vara lika aktiv här under en period, men några inlägg då och då ska jag nog sticka in.

Passa på att följa Att vara etta så får du ett mail till din e-post varje gång jag publicerar ett inlägg, eller fortsätt helt enkelt titta in här då och då.

Glad påsk på er alla!

2 reaktioner på ”Mot påsklovet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s