Kycklingfylld paprika

Häromdagen lagade Patric fylld paprika. Det blev lite över, så jag värmde det och åt till lunch igår när jag jobbade hemifrån. Perfekt snabbmat! Speciellt för mig, som inte behövde göra något mer än värma upp resterna!

Fylld paprika

Inuti paprikahalvan finns kyckling (liksom på sidan om, eftersom det blev en del över som inte rymdes in), soltorkade tomater och fetaost, och ovanpå lite bacon. Till det lagade jag kål i ugn och skar upp en tomat, och så hade jag en dressing gjord på en bas av turkisk yoghurt. En utomordentligt blodsockervänlig och god lunch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s