Sommartid igen

Vädret antyder inte ens det allra minsta att det är dags för sommartid, men kalendern påstår det.

Sommartid

Den senaste tiden har jag vaknat okristligt tidigt om mornarna, så jag hoppas att jag kommer i fas vid tidsomställningen. Hur mitt blodsocker reagerar återstår att se, men jag hoppas på det bästa. Ibland har jag haft det märkligt svårt att få basaldoserna att matcha med övergången till den nya tiden, men det kanske går smidigare i år? Vi får se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s