Synlig diabetes

En osynlig sjukdom är onekligen praktisk ibland. I synnerhet vid tillfällen när man inte vill vara ”annorlunda”. Då är det skönt att det inte står DIABETES TYP 1 i pannan på en, det måste jag medge.

Diabetesarmband

Några av mina diabetesarmband. Det var visst några stycken, och det finns fler… 

Av olika anledningar kan det ändå vara bra att synliggöra sin autoimmuna diabetes. Vid akuta nödsituationer föreställer jag mig att ett diabetesarmband kan vara en livräddare, och genom åren har jag samlat på mig ett antal diabetessmycken. Ett för varje tillfälle, det har jag faktiskt. Det är minst lika viktigt för mig att de är snygga som att de är ändamålsenliga. Ett armband för löpturen, ett för galamiddagen (som jag förvisso sällan är inbjuden till, men när jag blir det är jag redo!).

Använder du diabetessmycken? Varför/Varför inte?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s