Sockersöta vibbar

Uppdateringen av headern och temat har pågått allt för länge här. Det slutliga svaret från supporten är att det inte fungerar att använda den bild som jag skulle ha velat använda, så valet stod mellan en annan bild eller ett nytt tema.

Att vara etta

Eftersom jag redan har fattat tycke för temat fick det bli en annan bild. Egentligen tycker jag att den ger lite för sockersöta vibbar – det är aningen för tillrättalagt och rosafluffigt för min smak. Jag skulle helst ha velat ha mer fart och fläkt i sidhuvudet, men den bilden fick ta plats på sidan Om mig istället.

Och faktum är ju att det knappast finns något så sockersött som en diabetiker, så på det sättet passar det utmärkt. Dessutom är innehållet på Att vara etta oftast allt annat än fluffigt och sött, så det jämnar väl ut sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s