www.attvaraetta.com

I samband med uppdateringen av Att vara etta passade jag på att skaffa en egen domän. Numera hittas bloggen direkt på adressen http://www.attvaraetta.com. Ge mig gärna respons på den nya sidan, vad tycker du?

attvaraetta.com

Vad jag ännu inte har lyckats med är att uppdatera sidhuvudet (bilden högst upp på sidan) så att det ser ut som jag vill att det ska göra. Tydligen borde man kunna koda för att göra det, och jag har noll och inget intresse för kodning. Om någon är jättebra på sånt och vill hjälpa mig är det fritt fram att hojta till!

Annars fortsätter jag väl som förut här, med diabetesrelaterade inlägg mest varje dag!

2 reaktioner på ”www.attvaraetta.com

 1. Teta

  Känns som ett steg vidare, lite grand professionalisering, foto, färger, domännamn…
  Gäller då bara att fixa till det där sidhuvudet 😉
  Kul med vinterbild och fint sällskap har du 🙂

  Gilla

  1. Tack för att du tog dig tid att kommentera! Jag tycker också att det känns som ett steg framåt! Vi får väl se hur det blir med headern jo, jag måste nog be någon om hjälp med den biten för jag har redan lagt ner mer tid än jag vill erkänna på att försöka få den som jag vill 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s