Säg hej till Silver!

Animas Vibe Silver

Det är knappt så man kan tro det, men jag har en ny insulinpump igen! Den kom igår och är redan i användning.

Animas Vibe insulinpumpar

Gamle Svarten byttes ut mot en silverfärgad, och vad passar väl bättre än att kalla den nya Silver då? Jag fick välja mellan en svart och en silverfärgad den här gången och omväxling förnöjer ju, så jag tog en ny färg.

Jag har aldrig haft namn på mina pumpar, men det kanske är dags nu. Jag vet att vissa namnger sina diabeteshjälpmedel, möjligen för att egenvården blir lite roligare då. Jag kan ju alltid testa! Från Gamle Svarten till Silver, det låter väl ganska fränt?

Animas Vibe

Gamle och gamle förresten, den svarta pumpen fick jag i juni ifjol, så den är definitivt inte speciellt gammal. Felet på denna? En spricka vid batterilocket (igen!). Jag har verkligen varit så försiktig jag någonsin har kunnat, men kanske jag har blivit så förbaskat stark av all styrketräning att mina nypor besitter oanade krafter. Haha! Som tur var fick jag den nya pumpen levererad från Pharmanova snabbt och utan problem, så jag kan absolut inte klaga.

9 reaktioner på ”Säg hej till Silver!

  1. Ja, verkligen oj för ny pump! Det känns som om jag byter dem lika ofta som andra byter underkläder, typ 😉 Skoj namn på pumpen! Man får väl se om egenvården känns annorlunda med en namngiven pump! 😁

   Gilla

 1. Hanna

  Jösses, vad de verkar ha problem med batteriluckan…!

  Jag har ju namn på mina grejer, Dexter heter Dexcom och min Omnipoden hette Doris. Nu undrar jag vad jag ska döpa min nya pump till, om jag behåller den… Ylva eller Disa står högt i kurs!

  Gilla

  1. Ja, det måste verkligen vara något konstruktionsfel eftersom det har hänt med så många pumpar trots att jag har varit jätteförsiktig.

   Jag kommer ihåg att du har haft namn på dina grejer, fina sådana! Det blir alltså namn på den nya pumpen också om du behåller den? Kul!

   Gilla

 2. Pingback: Animas eller Medtronic? – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s