Stabilt nytt år

Mellan rätterna som jag tillagar till kvällens middag tänkte jag titta in här och passa på att önska alla Att vara ettas läsare ett gott och stabilt nytt år. Må blodsockret vara så stabilt som möjligt för er alla, speciellt för er/oss med diabetes som sliter i den eviga blodsockerkampen.

Bullet journal

Själv satsar jag förresten på en bullet journal år 2018 (utöver alla mina andra anteckningsböcker). Bullet journals är förmodligen väldigt old news vid det här laget, men jag har varit sugen på en redan långt tidigare, när Tanja skrev om sin. Jag har tänkt få utlopp för min kreativitet i min, och innehållet i den är redan så pass privat att den förmodligen aldrig kommer att figurera på bloggen igen. För den som vill planera, strukturera och styra upp sina tankar (kanske om diabetes) inför 2018 tycker jag det är en jättebra grej. Testa själv, vetja!

Ha det så bra ikväll allihop! Gott nytt 2018!

3 reaktioner på ”Stabilt nytt år

  1. Pingback: Ett oskrivet blad – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s