Morgonyoga

Hur går det för er andra som gör utmaningen #yogaeverydamnday? För mig går det riktigt bra, får jag väl ändå säga. Jag har yogat lite varje dag utom när jag var i Stockholm, så den 6.12 blev det bara lite lätt stretch i sängen på båten. Det kändes liksom inte riktigt lockande att göra solhälsningen på det mattklädda golvet i hytten, och någon yogamatta hade jag av praktiska skäl inte tagit med mig.

Morgonyoga

Jag har strävat efter att börja varje morgon med några varv av solhälsningen, allra minst. Då är det verkligen irriterande när man, som jag gjorde i helgen, vaknar med ett blodsocker under 4. Jag har gärna omkring 4 i blodsocker på natten, men helst inte under 4 om jag ska göra något fysiskt för då blir jag för kraftlös på något sätt. Jäkla blodsocker att sinka mig och mina planer! Då får det bli kvällsyoga istället – och det är ju inte heller fel – men jag tycker om att börja dagen med lite yoga.

När yogar du helst?

2 reaktioner på ”Morgonyoga

  1. Jag är såå dålig att göra någon form av träning överhuvudtaget på morgonen. Yoga går väl, men gör nog helst det också på kvällen. Inte strax innan läggdags, men så där en åtta tiden.

    Gilla

    1. Jag är inte heller jättesugen så där när klockan ringer på morgonen, men när jag är uppe och igång (och framför allt efteråt!) är det jätteskönt! Styrketräning och yoga gör jag helst på morgonen, men däremot springer jag helst på eftermiddagen/kvällen. Bara inte för sent, för då är jag så trött 😂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s