En tidig julklapp

Paket

Visst är det roligt att få paket! Som insulinpumpsbehandlad typ 1-diabetiker får jag en stor kartong fullpackad med saker ungefär var tredje månad.

Julklapp

Innehållet består av tillbehör till insulinpumpen och annat vårdmaterial, så som teststickor att mäta blodsockret med. Kanske inte vad jag önskar mig i julklapp allra mest, men i väntan på att min högsta önskan ska gå i uppfyllelse (ett botemedel, tusen tack!) är det inte fy skam.

2 reaktioner på ”En tidig julklapp

    1. Hej! Jag vill jättegärna tro att vi blir det, men egentligen kommer jag nog inte att tro att det är sant förrän jag ser det med egna ögon. I så fall tänker jag att det kanske händer om tio, tjugo år, någon gång ett bra tag in i framtiden 😊 Tack för frågan och kram tillbaka!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s