Lågt blodsocker i mörkret

Vet ni vad jag har märkt? Jag vet inte om det är någonting som har kommit med åren eller om jag bara har noterat det på senare tid, men faktum är att jag känner av lågt blodsocker sämre i mörkret.

Mörker

Jag har funderat på varför det är så här, och kommit fram till att lågt blodsocker – ofta – påverkar min syn. Logiskt nog blir det således svårare att upptäcka att blodsockret är lågt när det är mörkt. Det är inte så att min syn blir dramatiskt sämre när jag har lågt blodsocker, det är mer en vag förnimmelse i synfältet, och den märks ju inte när det är mörkt. Intressant, tycker jag!

Har någon annan det också så här?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s