Istället för tacoskal

Som jag nämnde tidigare åt vi tacos i tisdags. Jag brukar äta tacoskal av majs ibland, men när jag vill vara snäppet snällare mot mitt blodsocker byter jag ut tacoskalen mot något blodsockervänligare, nämligen:

Taco med kål

Kål! Istället för tacoskal virar jag in allt i ett stort kålblad. Det fungerar jättebra, och jag tycker att det är riktigt gott.

Tacoskal kål

Just den här gången hjälpte det föga att jag valde den blodsockervänliga vägen eftersom mitt blodsocker ändå steg till 12 efter måltiden, men jag är ändå tacksam över att det finns alternativ. I perioder reagerar mitt blodsocker jättestarkt på både mat och motion och när det är extra hoppigt och svänger upp och ner är jag glad över att jag kan äta gott samtidigt som jag inte påverkar blodsockret mer än nödvändigt.

Ikväll är det säkert många som äter tacos, så passa på att testa den här varianten för ett blodsockervänligare fredagsmys!

2 reaktioner på ”Istället för tacoskal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s