Två år med Att vara etta

Hurra! Idag firar jag och Att vara etta två år! Så mycket har hänt sen start. Bland annat skulle jag nog inte jobba med det jag gör idag om det inte hade varit för att jag började blogga. Aldrig hade jag väl trott att jag skulle få ut så mycket av att blogga, men det har verkligen varit två givande år – förhoppningsvis för fler än jag själv, hehe.

Att vara etta två år

Ifjol för exakt ett år sen skrev jag det här inlägget, och här hittas det allra första inlägget på bloggen. Samtidigt som det känns som om det var evigheter sen, känns det som igår. Lite så där som med det mesta i livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s