Traillöpning ensam och i grupp

Den senaste tiden har jag nästan uteslutande sprungit i terräng. Det har bara blivit några enstaka pass vanlig löpning sen mitt halvmaratonlopp i oktober. Mycket mörkerlöpning med pannlampa, varav ett pass i grupp på Sattmarksleden med JoggOn.

Jag har aldrig känt mig riktigt bekväm med att träna i grupp, mycket på grund av att jag inte vill ”förstöra” för någon annan om mitt blodsocker blir lågt. Fortfarande har jag lite samma känsla, jag vill inte vara till besvär, och springer därför helst ensam. Ju mer jag har tränat, desto mer har jag ändå insett hur roligt det är att träna och springa med andra. Om bara blodsockret samarbetar, så.

Traillöpning

Imorgon ordnas det andra Pröva på-passet med Team Nordic Trail i Pargas, och planen är att jag ska delta. Egentligen skulle jag ha varit i Karis på Träningsdagen för typ 1:or som jag tipsade om tidigare, men den blev tyvärr inhiberad på grund av för få anmälda. Arrangörerna gör ett nytt försök i vår istället, då hoppas jag det blir av!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s