Ögonbottenfotografering

Ögonbottenfotografering

Två korrekta svar av två gissningar på gårdagens gåta: Bra jobbat! Visst är det på en kontroll av ögonbottnen jag har varit! Jag går med lite olika mellanrum, men den senaste tiden har det varit en gång om året eftersom jag inte har några aktiva blödningar i ögonen. Så hoppas jag att det fortsätter!

ÅUCS

Den här gången triggade skanningen igång en sjudundrande huvudvärk, illamående och frossa som jag aldrig har varit med om förut. Kusligt. Det var bara att inta sängläge. Nu hoppas jag att resultaten, som skulle komma om 1-3 veckor, visar på fortsatt friska ögon.

En reaktion på ”Ögonbottenfotografering

  1. Pingback: Med ögonen på Kanta.fi – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s