Inte en dag till

Trots att jag i stort mår bättre än någonsin, har jag fortfarande extremt jobbiga dagar med min diabetes ibland. 

Vintertiden ställde till det rejält för mig, igen en gång. Hur det kan påverka mitt blodsocker så mycket att ställa om klockan övergår mitt förstånd, men det gör det. De tvära kasten i blodsockret är något av det hemskaste jag vet. När blodsockret rasar mår jag så dåligt att jag ibland tror att döden är nära, och det kan den vara om jag inte får i mig något sött fort

Nej, fy. Såna gånger känner jag bara att jag inte orkar längre, inte en dag till. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s