Diabetes-Doris dyker upp igen

Är det någon som minns Diabetes-Doris? Hon har till och med en egen kategori här på Att vara etta, men det är länge sen hon har synts till på bloggen.

I en diabetesgrupp på Facebook dök hon plötsligt upp här om dagen, och ingen kunde bli gladare för det än jag. Jag ritade henne 2014, strax före jag började öppna mig om min diabetes på sociala medier.

img_0160

Jag postade bilden i gruppen för tre år sen, och jag har sett den dyka upp i olika sammanhang då och då. Det är fritt fram att använda den – det var delvis därför jag lade ut den. Övriga foton och bilder på Att vara etta är skyddade av upphovsrätten, men man kan mejla mig på attvaraetta@gmail.com och be om lov att få använda dem.

Jag önskar verkligen att jag hade mer tid till att rita och fixa och pyssla med sånt här. Diabetes-Doris kunde man ju ta hur långt som helst! Nu har jag bara hafsat ner henne på vanliga ritpapper och fotograferat av dem, men det kunde göras så mycket snyggare, och kanske till och med utvecklas till en serie. Jaja, kanske i ett annat liv…

2 reaktioner på ”Diabetes-Doris dyker upp igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s