Presentation på Narrative and Wellbeing

Det var ingen som vågade sig på att gissa vad jag har gjort i Tammerfors, men det kan jag tala om nu (om ni så vill höra det eller inte). 

Jag har varit på en konferens vid Tammerfors universitet och presenterat min forskning om sjukdomsberättelser om diabetes typ 1. Det finns en hel del att berätta om konferensen, men det får jag återkomma till en annan dag. 

Det var min första presentation på engelska om avhandlingen, så jag var lite nervös innan. Nervositeten syntes till all lycka inte allt för kraftigt på blodsockerkurvan. Efteråt låg blodsockret på 8, vilket ändå är mer än bra i min diabetesvärld.

En reaktion på ”Presentation på Narrative and Wellbeing

  1. Pingback: Förminska inte vår sjukdom – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s