Koppla av

Den senaste tiden har jag haft en massa program. Det är såklart roligt, men mitt blodsocker visar tydligt när jag borde koppla av lite mellan varven. Bra på sätt och vis, så får jag en indikator på när det är dags att varva ner. Om jag lyssnar eller inte är en helt annan sak…

Virka

Ett av de roligaste sätten jag kopplar av genom är handarbete. Helst virkning eller stickning, men symaskinen används också då och då. Nu har jag inte handarbetat på jättelänge, så det ser illa ut med handgjorda julklappar av mig i år. Mitt blodsocker skulle nog gilla att jag tog en stressfri kväll med ett handarbete att knåpa med, och så får det kanske bli någon höstkväll framöver.

Hur kopplar du av? Påverkar det ditt blodsocker om du är stressad och försöker varva ner?

En reaktion på ”Koppla av

  1. Pingback: Mot Tammerfors – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s