Trailpass med Team Nordic Trail

Efter mitt halvmaraton har jag känt mig lite oinspirerad till att springa. Nöta asfalt har i och för sig aldrig riktigt lockat mig (eller mina benhinnor), så när jag fick höra att Team Nordic Trail Finland håller på att starta upp en löpargrupp i min hemstad Pargas bokade jag genast in passet i kalendern. Löpning är en konditionsträningsform som är jättebra för mitt blodsocker och jag vill verkligen inte sluta springa, men för att inte bli uttråkad känner jag att jag måste ta in nya moment i min löpträning.

Merrell

Traillöpning är kort och gott löpning i terräng ute i naturen, och sådan finns det gott om direkt utanför knuten där jag bor. Sattmarksleden ett stenkast bort lär till exempel vara många traillöpares favorit här i trakten, fick jag höra på Pröva på-passet idag. Träningspasset var verkligen inspirerande, och intresset var stort trots ösregn. Titta in på evenemanget på Facebook för att se bilder och filmer från träningen. Vi hade jättekul!

Merrell Allout Terra Trail

Team Nordic Trail Finland finns i Jakobstad och Vasa och nu är alltså Pargas den tredje orten att starta upp en grupp i. Jätteroligt att det är just här! Tränarna ordnar ytterligare ett Pröva på-pass, någon gång i november, och efter dagens pass kan jag bara konstatera att det verkligen lönar sig att komma med. Träningen är anpassad så alla kan delta oavsett tidigare erfarenheter. Själv fick jag en nytändning i löpningen och nu kan jag knappt vänta tills jag får snöra på mig mina nya Merrell-skor igen och ta en runda i skogen här hemma.

3 reaktioner på ”Trailpass med Team Nordic Trail

    1. Nej men, så surt! Själv hittade jag det på Facebook, det var visst via några vänner som var intresserade så det dök upp i mitt flöde den vägen. Kolla Team Nordic Trail Finland för nästa pass i Pargas i november, datum meddelas där senare tror jag. Sen startar gruppen ”på riktigt” i april 2018 så ännu hinner man med 😊

      Gilla

  1. Pingback: Traillöpning ensam och i grupp – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s