Seminarium i Helsingfors

Om det är någon som tycker att det är dödstrist att jag skriver om avhandlingsarbetet och min forskning om sjukdomsberättelser om diabetes typ 1 så får ni säga till! När jag började blogga hade jag ingen aning om att jag idag skulle arbeta med sjukdomsberättelser om diabetes typ 1, men jag tycker att ämnet passar in ganska bra på en blogg om diabetes (även om jag från början enbart hade för avsikt att blogga utifrån mina egna erfarenheter och mitt eget liv med sjukdomen).

VR

Idag tar jag i alla fall tåget till Helsingfors, där jag ska delta i ett kulturvetenskapligt seminarium i dagarna två. Jätteintressant, tycker jag! Seminarier öppnar alltid upp mina ögon för det jag själv jobbar med, och bidrar till nya perspektiv och vad jag tror blir ett bättre slutresultat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s