Inför halvmaraton

Uppladdningen har varit exceptionellt dålig, för att inte säga usel. Det känns inte alls som om jag ska springa mitt livs andra halvmaratonlopp imorgon, eftersom loppet totalt har hamnat i skymundan för gästdoktorandtiden i Lund och forskardagarna i Åbo igår och idag.

Imorgon ska jag ändå springa ett halvmaratonlopp. 21,1 kilometer. Det kommer att bli en utmaning som heter duga, på flera plan. Blodsockermässigt verkar jag ha svårt att acklimatisera mig hemma igen efter tiden i Sverige, och det tär förstås både fysiskt och psykiskt. Dessutom är jag fortfarande ganska trött efter den intensiva perioden utomlands.

Halvmaraton förberedelse

Ett tag funderade jag faktiskt på att byta sträckan till 10 kilometer, men eftersom jag var tvungen att göra det ifjol på grund av sjukdom kändes det ändå inte som ett alternativ. Nej, jag siktar på att ta mig runt – gärna med livet och hälsan i behåll. Det får bli mitt mål för loppet. Om jag orkar ha ett leende på läpparna, som under mitt förra halvmaratonlopp, blir det en bonus.

Håll gärna en tumme eller två för mig imorgon – jag har på känn att det kan behövas!

2 reaktioner på ”Inför halvmaraton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s