Sista långpasset i Lund


Dagen efter resan till Malmö var det dags för det sista långpasset inför mitt halvmaratonlopp nästa helg. Hur jag tänkte när jag anmälde mig till ett halvmaraton så nära inpå den här gästforskartiden kan man fråga sig, och det var just vad jag gjorde innan jag gav mig ut på löprundan. Trött var ordet, ja.

Om jag springer förbi Monumentparken och Sankt Hans backar kommer jag ut på småvägar som inte är asfalterade – mina benhinnor tackar så mycket – och därefter är jag så gott som på landsbygden.

Det är härliga miljöer att springa i. Mitt pass den här dagen blev ett mellanting mellan att springa, jogga och stanna för att knäppa några bilder, och självklart för att kolla blodsockerkurvan. Den höll sig ganska stabilt omkring 9. 

Om det inte hade varit för att jag kände mig totalt kraftlös skulle jag ha fortsatt ännu längre, men den här gången fick 8 km vara good enough. Vägen går vidare mot Stångby, men jag vågade inte chansa på att hitta en enhetlig rutt med oasfalterade småvägar så jag tvärvände och sprang samma väg tillbaka. Huruvida det blev ett regelrätt långpass kan diskuteras, men det var allt jag orkade med den här dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s