Packa för fem veckor

Det här med att resa som pumpbehandlad typ 1-diabetiker är ett kapitel för sig. Jag har min ultimata checklista för packning, och det är verkligen tur för annars skulle jag nog glömma något, mycket är det att komma ihåg.

Kappsäck

Att få med sig vårdmaterial för fem veckor är inte det lättaste. Min maffiga kappsäck (den är stooor!)  sväljer en hel del, men ändå känns det som om det inte kommer att rymmas annat än diabetesmaterial i den. Vad jag ska gå klädd i är en gåta, eftersom det i nuläget knappt ser ut som om jag kommer att få ner några kläder i bagaget.

Packning

Det saknas ännu en massa saker på bilden. Extra blodsockermätare, ketonmätare och -stickor, lancetter, kinesiotejp, recept o.s.v. Att resa med lätt packning är bara att glömma. Samtidigt är jag väldigt lyckligt lottad, som får allt vårdmaterial jag behöver för att överleva och må bra, och för att överhuvudtaget kunna göra den här resan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s