Sommartakten fortsätter

Vi börjar närma oss slutet av augusti, och man kan med fog säga att det snart är höst. På Att vara etta kommer sommartakten ändå att fortsätta ett tag till. Jag har helt enkelt inte tid att prioritera att skriva blogginlägg just nu, även om jag gärna skulle vilja det.

Snart väntar resan till Lund, och inför den är det mycket som ska göras. I Lund hoppas jag få tid att skriva ett eller annat blogginlägg, men takten kommer förmodligen att vara densamma som nu, med inlägg när mitt schema medger.

Hojta gärna till om det är något speciellt du vill att jag ska skriva om eller ta upp på Att vara etta framöver!

Hängmatta

Sommartakten fortsätter på bloggen, även om jag inte ligger i hängmattan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s