Dop efter dop

Den här helgen har jag varit på dop i dagarna två. Jag har också fått anledning att omvärdera min åsikt om hur Dexcom-klumpen tar sig ut under en av mina finklänningar, den som jag våndades lite över i vintras.

Dexcom sensor

Så illa ser det väl inte ut, eller hur? Faktum är att sändaren knappt syns där bakom spetstyget i verkligheten. Visserligen tejpade jag runt den med Leukoplast och inte med mitt knallrosa kinesiotejp (som nog skulle ha synts igenom som ett utropstecken), men sändaren i sig är ju så gott som osynlig.

Dexcom CGM

Det var värst vad många dop du går på, sa en bekant till mig. Och ja, det har blivit en del av den varan på sistone. Dels har Patric många syskon och ännu fler syskonbarn, dels har jag fått den stora äran att bli gudmor till några goda vänners barn. Vilken tur, så cyborg-jaget får öva sig på att komma över fåfängan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s