Narrativseminarium i Stockholm

Om det är någon i Stockholm som har gnuggat sig lite extra i ögonen och tänkt ”är det inte den där finlandssvenska lantisen med bloggen Att vara etta jag ser?” kan jag bekräfta att så kan vara fallet. Jag befinner mig nämligen i Stockholm på ett seminarium, där jag presenterar min forskning om sjukdomsberättelser om diabetes typ 1 för några av Sveriges mest framstående forskare inom narrativitet.

Säg hej om ni ser mig irra runt på gatorna i storstan, vetja!

4 reaktioner på ”Narrativseminarium i Stockholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s