Mycket mat

Ibland känns det som om jag inte alls skriver om mat, och nu blir det plötsligt tre matinlägg på raken. Men första grillmåltiden att intas utomhus måste väl få ett eget blogginlägg, eller hur? Den intogs igår, i fullt solsken.

Grillmat

Grillmat är ganska lätt att få blodsockervänlig, tycker jag. En korv med hög kötthalt (eller för all del en köttbit) och en massa grönsaker till så har man det kirrat. Mina favoritsallader är väldigt enkla att tillaga. Melon- och fetaostsallad hör liksom till den annalkande sommaren, och en vanlig grönsallad går alltid hem här. Baconlindade champinjoner, grillad aubergine och squasch fulländade vår måltid igår.

Grillat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s